om Kunstplass [10] | utstillinger & events | praktisk info

 

twitter

| kommendetidligere

 

om utstillingen

 

Hanne Ekkeren
BORDERLINE

19. april - 19. mai 2018

Kunstplass er stolte over å presentere Hanne Ekkeren med prosjektet Borderline, som tar utgangspunkt i fenomenet grenser og refererer til både et fysisk og mentalt grenseland. Utstillingen består av en serie objekter bygget opp av barnåler, funnet materiale og fotografi.

Disse er leftovers fra byens (Oslo) nære omgivelser og representerer den glidende overgangen mellom urbant landskap og natur, der skogen utgjør byens ytterkant og naturlige avgrensning. Videre reflekterer de steder som folk på utsiden av det etablerte tar i bruk.

Om kunstneren
Hanne Ekkeren bor og arbeider i Oslo, og er utdannet ved Gerit Rietveldt Academie, Amsterdam. Hun har hatt separatutstillinger blant annet på Tegnerforbundet i Oslo, Buskerud kunstnersenter, BOA og Galleri 69. Videre har hun deltatt på flere gruppeutstillinger blant annet på VårUtstilling i Tegnerforbundet, Høstutstillingen, Østlandsutstillingen og sist på workshopen Hardbakka ruins med påfølgende utstilling i Bergen. I 2016 hadde hun et større utsmykningsoppdrag for Kulturetaten, Oslo kommune på Tokerud skole. Ekkeren har laget reportasjer til forskjellige magasiner. Hun er medlem i NBK, BOA og Tegneforbundet, og har bl.a. mottatt prosjektstøtte og stipend fra Billedkunstnernes vederlagsfond og Kulturrådet.

https://hanneekkeren.myportfolio.com/
https://www.instagram.com/hanneekkeren/


 

 

 

Copyright: Kunstplass [10]