om kunstplass 5 | utstillinger & events | praktisk info  
twitter
| kommendetidligere

 

om utstillingen |intervju med Atle Østrem | cv |


"Inhale/exhale", 150x100 cm, akryl og blekk på lerret.

Atle Østrem - PATTERNS

-kunstplass 5 har gleden av å presentere Atle Østrem i separatutstillingen «Patterns».

Vernissage: fredag 8. aug kl. 19.00
Utstillingsperiode: 8. – 24. aug 2014

Med repeterende mønstre og figurer i en kombinasjon av røffe malestrøk og sarte streker skaper Østrem sin helt egen verden.

På -kunstplass 5 vil du kjenne igjen hans sterke og tydelige uttrykk fra hans mange verk i offentlige rom. Bildene hans er tilsynelatende bekymringsløse og lekne med referanser til tegneserier, gatekunst og abstrakt ekspresjonisme, men når du ser nærmere på dem har de ofte en alvorlig undertone.

På -kunstplass 5 presenterer han nye malerier og en 3D installasjon som består av objekter og tegninger som beveger seg ut av veggen.

Atle Østrem (1980) er en billedkunstner fra Stavanger som nylig flyttet til Oslo. Fra tidlig 90-tall har han vært kjent for sin gatekunst, og de siste ti årene har han også jobbet med maleri, trykk, veggmaleri og oppdrag i de offentlige rom. Fra 2005 har han hatt utsmykningsoppdrag for bl.a. British Petrolium (BP), Universitetet i Stavanger, Vaulen skole, Tou Scene, Stavanger Fengsel og Hitec Industries. Han har hatt en rekke separatutstillinger på bl.a. Galleri Koll, Reed Project Galleri og Tou Scene i Stavanger.
I mai 2014 hadde han en utstilling på Exhibit NO9 i Asbury Park, New Jersey, USA. Siden 2008 har han samarbeidet med Pøbel i prosjektet ”Nice surprise”. I de siste ti årene har han deltatt på en rekke gruppeutstillinger i inn- og utland, og kuratert det årlige kunstshowet til Xplosif hip hop festivals.

www.atleostrem.com

Åpningstider: ons-fre 13.00-18.00 / lør-søn 13.00-16.00

Følg med på hva som skjer på facebook .

Utstillingen er støttet av Kulturrådet.

 

 

 

Copyright: -kunstplass 5